Дублиращият отбор на ФК „Розова долина“ с поредно силно представяне и победа

Ds olil

Дублиращият отбор на ФК „Розова Долина“ – Казанлък, на който предстои дебютно участие в А Областна група – Стара Загора, продължава да показва силни резултати с две поредни победи. След успеха с 3:2 над „Овощник“, тимът постигна убедителна победа с 4:1 срещу „Габровница“, воден за първи път от новия треньор Джамал Ал Бадарин.

В последния мач Пламен Нанев и Стефан Митев се отличиха с по два гола, което допринесе за убедителната победа. Джамал Ал Бадарин, който пое ръководството на отбора след първия мач, изрази задоволството си от играта на младите футболисти, подчертавайки тяхната дисциплина и увереност на терена.

„Момчетата показаха отлична игра и доказаха, че могат да се справят с поставените им изисквания. Вярвам, че с времето ще продължаваме да трупаме все повече опит, да се развиваме и да усъвършенстваме над вече добре поставените основи от колегата Мариян Василев. Приоритет е развиването и подготвянето на младите момчета за мъжкия футбол. Резултатите идват само като бонус на всичко останало.“ коментира старши-треньорът Джамал Ал Бадарин след мача.

Предстои натоварена седмица за всички отбори в клуба. Дублиращият отбор ще изиграе две контролни срещи – в четвъртък предстои гостуване на „Янтра“ Габрово, с начален час на мача 18:00, а в неделя – с „Арда“ в Кърджали, като точният час на срещата предстои да бъде уточнен.

Младшата възраст на клуба също има интензивна програма. Юношите ще изиграят контрола срещу „Верея“ утре, и в неделя срещу „Арда“.

В сряда, представителният тим на ФК „Розова долина“ ще гостува на ФК „Овощник“ в турнира за Купата на БФС, с начален час на мача 18:00.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram