Двойките на клуб „Роза“ с много призови места от държавни първенства и Купа България

На 12 октомври в Шумен се проведоха Държавно първенство „Млади надежди”, Държавно първенство по клас и възраст и Национална купа „България”, в които КСТ „Роза” при ОДК „Св. Ив. Рилски” участва с шест танцови двойки.

В турнира Национална купа „България” Венцислав Загорски и Александра Царева грабнаха сребърните медали, при младежи латина. Двойката се окичи със сребро и в Държавното първенство по клас и възраст, в Клас В, латина.

Андрей Тончев и Арександра Кръстева станаха първи в турнира Национална купа „България”, на латина, и заеха второ място на стандартни танци. Същата двойка спечели два златни медала в Държавното първенство по клас и възраст, в клас 13 В, на латина и стандарт.

Тунай Акгюл и Ивайла Минчева в Държавното първенство по клас и възраст завоюваха сребърни медали, а Теодор Бисеров и Никол Тюлева са бронзови медалисти, в същата възрастова категория.

В държавното първенство „Млади надежди” Светослав Иванов и Цветелина Ланева завоюваха два златни медала и един сребърен, при двойките до 9г., а при децата до 11г. Борислав Михов и Росица Милкова спечелиха 3 бронзови медала на латина и стандарт.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *