Волейболните ни таланти тренират усилено край морето

Ds olil

Тренировъчният лагер на волейболните ни таланти е към своя финал. Вече близо седмица девойки и юноши от казанлъшката школа се подготвят за предстоящия есенен полусезон. За 60 деца лагерът тече в Приморско заедно с треньорите Васил Чилов, Методи Маринов и Кристина Дерменджиева. „Всички групи вече тренират на максимум на плажа и на стадиона. Условията са много добри. Храната също добра и разнообразна. Засега всички са здрави, има леки здравословни оплаквания от някои състезатели, но всичко е в рамките на нормалното. Днес най-големите и най-малките имат полуден, иначе всички тренират двуразово“, обобщи работата на треньорите с подрастващите Методи Маринов.

Младите волейболисти се прибират у дома на 21-ри август, след което тренировъчната им дейност ще продължи на стадион „Севтополис“ и в спортната зала.

От есента „Казанлък Волей“ започва работа и с юноши, а към екипа ще се присъедини нов треньор, който ще помага за работата на щаба. Спряганото име е на Мирослав Попов, преподавател в ОУ „Кулата“ и бивш състезател по волейбол. 33-годишният учител по история и география е бил поканен да стане част от екипа на треньорите от президента на ВК „Казанлък“ Милен Бъчваров.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram