Волейболистките на ОУ „Н. Вапцаров“ с втора победа

Ds olil

Волейболният състав на ОУ „Н.Й.Вапцаров“ записа втора победа на турнира по волейбол за момичета 5-8 клас за купа „Вапцаров“, който се провежда в рамките на патронния празник на училището.

Възпитаничките на Йордан Йорданов подкрепяни от мощна агитка бяха безапелационни срещу представителките на ПМГ „Н.Обрешков“ извоювайки победата с 2:0 гейма. Вапцаровки надделяха в първата част с 25 :11 точки, а във втората бяха още по-убедителни, давайки на съперника едва 9 точки.

В двубоя между момичетата на ОУ „Кулата“ и ПГ по лека промишленост и туризъм волейболистките на „Кулата надделяха с 2:1 гейма над селекцията на Леката промишленост. Гимназистките поведоха в резултата след 25:9 в първия гейм. Куленки докараха мача до тайбрек, спечелвайки втората част с 25:16 точки. Те бяха по-добрият отбор и в третия гейм, който затвориха с 15:10, а с това взеха и крайната победа с 2:1.

Предстоят последните два мача между съставите на ПМГ „Н.Обрешков“ и ПГ Лека промишленост и туризъм и домакините от „Вапцаров“ срещу ОУ „Кулата“, след което ще бъдат наградени призьорите.

Сл. Илиева

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram