Ценна и очаквана победа в Първомай, много въпросителни и „обрати“ в групата

Минимална и ценна победа с 0:1 като гост на „Борислав 2009“ в Първомай спечелиха „Розите“. В 36-ия кръг на „Югоизточната трета лига“ ,тимът на Казанлък в предпоследно гостуване изигра мач без особени футболни достойнства, след като и преди него домакините от Първомай са вече от изпадащите и новите „членове на Областните групи“.

Спокойното и лежерно темпо, и ценните три точки за „ТОП 5“ в групата /от 20 клуба/ коментира Атанас Апостолов-старши треньор на „Розова долина“:

„Домакините подходиха с посредствено темпо, което отличаваше  и „завладя“ двубоя. В края на първата част единственото попадение отбеляза Ивелин Илиев след „разбъркване“ в 44-та минута. Не успяхме да реализираме още 2-3 положения през втората част, в игра влязоха и контузените Венцислав Иванов и Мартин Маринов. „Младоците“ Филип Семков и Димитър Димитров изиграха срещата на прилично ниво, доволен съм.

Важен е резултатът и победата при липсата на интрига и динамика в мача“, допълни Наско.

Вторият отбор на ПФК „Локомотив Пловдив-1929“ гостува на стадион „Севтополис“ в Казанлък. От 18 часа в събота /27 май/ е последният домакински двубой при „аматьорите“ за сезон 2022/2023 за „Розите“.

В последните кръгове прави впечатление странното поведение на „колегите играчи“ и резултатите в групата. Явно участието на хазартните компании, които отскоро се активизираха със залози и при „аматьорите“ амбицира „етиката и морала“ в групата. 

На стадиона в Първомай отборът ни излезе със следните титуляри:

Михайлов /вратар/, Махмуд, Иво Иванов /капитан/, Илиев, Цветан Чахов, Стоян Иванов, Семков, Ангелов, Петров, Кольо Чахов и Димитър Димитров.

Временно подреждане в „ТОП 5“ в Лигата:

1СОФК „Несебър“ – Несебър (Мъже)80 т.
2ОФК „Гигант“ – Съединение, Пловд. (Мъже)77 т.
3ФК „Черноморец 1919“ – Бургас (Мъже)74 т.
4СФК „Загорец“ – Нова Загора (Мъже)70 т.
5ФК „Розова долина“65 т.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram