„Розова долина“ писа шест на „Верея“

В един от последните мачове за годината „розите“ очаквано надделяха над „Верея“ /Стара Загора/ в областното дерби. Без публика, макар и пред доста желаещи да гледат мача, казанлъшкият тим победи с 6:2 в 14-ия кръг на Югоизток в Аматьорската лига.
До фаталната 13 минута вече водихме с 2:0 с две попадения на старозагореца Кольо Чахов във вратата на „Верея“. Последният вкара още два, именно толкова добави офанзивният Пламен Колев за трите резонни и безпроблемни точки и победата в съботния хладен следобед.
Преди това в сряда, „розите“, с юноши от школата, победиха отново „Верея“ за Купата на Аматьорската футболна лига /във финал за областта/ след дузпи и 5:4 като резултатно изражение.
В редовното време Денислав Вълчев отбеляза на казанлъчани, за които вероятно предстои мач със „Загорец“/Нова Загора/ в Турнира.
В 15 кръг по програма „Розова долина“ гостува на „Борислав 1924“ в Първомай на 14 ноември, но имайки предвид обстановката в България е под въпрос участието на отбора домакин.
С 24 точки сме 6-ти на победа от „ТОП 3“ в групата от 18 отбора, след 7 победи,3 ремита и едва 4 загуби / и 35:27 като голова позитивна разлика/.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram