„Розова долина“ отнесе „Ямбол-1915“ с два гола преди финала на полусезона

В последен домакински мач „Розите“ без проблем надиграха с 2:0 гостуващия аусайдер от Ямбол. След равностойни първи 45 минути, казанлъчани не оставиха шанс на гостите и след час игра Кольо Чахов откри за 1:0 след пас на Денислав Вълчев, а 5 минути преди края, след дузпа, след нарушение срещу Пламен Колев,именно той финализира усилията ни за крайното 2:0.
Казанлъчани превъзхождаха съперника, а през второто полувреме имаха шанс за още попадения.
В студения съботен ден, без публика, „Розова долина “ игра спокойно, със самочувствие и не даде шанс на противника да отбележи.
Резонно и тактически владеехме топката повече, и хитро предоставихме инициативата на ФК „Ямбол-1915“ в края на мача, за да съхраним резултата. Владеенето на центъра и дефанзивния ни вал се оказаха достатъчни за трите точки, а през първата част се опитахме чрез статични положения да отбележим. Играта по фланговете и центрираните топки бе успешния ход за момчетата на Наско Апостолов.
След седмица е последният мач за спорната и неузнаваема 2020 година с гостуването в Хасково в Трета лига на аматьорския Югоизток.

„Трудно първо полувреме, но важното е , че победихме. Ще играем и за победа в последния за годината мач срещу ОФК“Хасково“, коментираха от щаба на „Розова долина“.

С точно 30 точки /след 9 победи, 3 ремита и едва 4 загуби/ сме сред петте най-добри в Лигата от 18 тима.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram