„Розите“ с Мариян Василев продължават победната серия

„Розова долина“ нанесе поражение с 4:3 на ФК „Вихър Войсил“ Войсил и се позиционира на второ място във временното класиране на Зоналната група – Пловдив при U17 след лидера „Спартак Пловдив“. Мачът се игра на 17 септември в Казанлък. „Луд мач, голяма драма и характер, въпреки стеклите се обстоятелства! Силни 30 минути и поведохме 3-0 след 2 попадения на Станислав Димитров и едно на Мариян Георгиев, преди отново да започнем с обичайните пропуски. Съвсем закономерно, като не вкарваш, ти вкарват.Допуснахме изравняване 3-3, като при 3-2 изпуснахме и дузпа, но показахме характер и в 87-та минута Даниел Дончев донесе победата и нови три точки в актива ни“, разказа треньорът на юношите ни Мариян Василев. С тези три точки отборът ни вече е само на 2 точки от водача в групата след четвъртия кръг на надпреварата.

В четвъртък другите възпитаници на Мариян Василев, които играят в Област Стара Загора при U17, стартираха участието си в първенството с изразителна игра от 0-3 над състава на „Казанлък“, като попаденията отбелязаха Стефан Вълнев, Питър Чирпанлиев и Валентин Христов, а тази седмица, на 21 септември, от 15:00 ч. посрещат отбора на „Арсенал „Казанлък.

„Доволен съм от представянето и израстването чисто игрово, което демонстрират двата отбора и в турнирите и съм сигурен,че добрата игра ще води до позитивни резултати“, коментира треньорът на футболистите ни.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram