„Розите“ „потопиха“ гостите от „Несебър“

В мач от 12-и кръг на Трета лига на Югоизток, казанлъчани изнесоха 90-минутна „лекция“ на курортен Несебър в топлия съботен ден. Малко повече от половин час бе изминал след пълното превъзходство на домакините на „Севтополис“ и местният любимец, наречен от тях Жиру, на два пъти реализира. В 33-та и 36-та минутd снажният Кольо Чахов се разписа технично за преднината на казанлъчани. И всъщност, на езика на публиката -„мачът свърши“, а пълната диктовка над аутсайдера бе факт.

След 20 минути игрово време Пламен Колев-Пацо покачи за класическото 3:0 (в 56-та минута). На два пъти, само за 5 минути, Николай Стоичков – Камата реализира два ефектни гола (в 80-та и 85-та минута) за 5:0. В края на мача гостите оформиха крайното 5:1 след почетно попадение.

Казанлъшкият „Розова долина“ е вече само на точка от „ТОП 3“ след 6 победи и по 3 ремита и загуби с 21 точки. С 6-то място от 18 отбора е и друг позитивен показател: с 29 попадения тимът ни е втори по резултатност след лидера от Нова Загора. На 31 октомври „Розите“ гостуват на пловдивския „Марица-1921“. Въпреки кадровите проблеми, след липсата на Апостолов, Чергев и Калайджиев, казанлъчани изиграха два домакински мача с много желание и хъс, на високи обороти и заслужено доминираха.

185 лева бяха събрани в поредната акция на феновете.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram