Заслужен успех в началото на пролетния полусезон

Въпреки сериозните кадрови проблеми в тима на Казанлък, „Розова долина“ записа девета победа за сезона, още на старта на втория дял на първенството на Трета лига- Югоизточна група срещу един от лидерите – тимът на „Загорец“. Момчетата на старши-треньора Атанас Апостолов направиха истинско шоу за зрителите на първия за пролетта домакински мач срещу гостуващия отбор на Нова Загора и се поздравиха с победа след 3:2.

Домакините, които изиграха много силно първо полувреме, откриха още в 15 -ата минута с попадение на Пламен Колев, след подаване отдясно на Николай Стоичков. В 40-ата минута Пламен Колев удвои за 2:0 слез изпълнение на дузпа, отсъдена за удар в главата на състезателя на „Розите“ Данаил Иванов. Две минути по-късно, Владислав Калайджиев покачи на 3:0, като от над 30 метра успя да прехвърли излезлия напред вратар на „Загорец“ Караманов.

В 75-ата минута на срещата, от корнер гостите намалиха на 3:1, а за 3:2 – от дузпа, десетина минути преди финала, гостите от Нова Загора оформиха крайния резултат.

В първия си мач за пролетта, „Розите“ играха много силно независимо от кадровите проблеми, отсъстващите и наказани футболисти в състава на Казанлък.

Очаквайте подробности от двубоя!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram