Тържествената церемония по коронация на Царица Роза 2024 окъпа централния площад в красота

56-та „Царица роза“ Неделина Неделчева официално бе коронясана и смело встъпи в образа на стопанин на града и негов символ, олицетворяващ красота, но и носещ отговорности. Царица Роза получи пълната си власт на господарка на Долината на розите.

Делегации от Джунгнанг-гу, Република Корея ,Дзинан, Китай, Лай Чау, Виетнам, Дидимотика- Гърция,Кочани, Северна Македония Кремона-Италия представляван от проф. Гуалтиеро Николини Председател на Италианската асоциация на лютиерите уважиха спектакъла по коронясване на Царица Роза.

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова постави короната на Неделина Неделчева и тя заблестя на сцената и приветства скъпите съграждани и гости. Балетна школа „Па Де Кре“ и балерини на „Дива денс“ кьм Общински детски комплекс „Свети Иван Рилски“, град Казанльк, изпълниха сцената с грациозните си изпълнения.

Тази вечер на красота завърши с приказна заря, пред която дори дъждът замълча и се оттегли, за да насладим на гледката ѝ. Празничната програма продължи с изпълнение на така обичаните от публиката Братя Аргирови.

Да е честита новата Царица Роза и да носи достойно короната си с грижа и обич към Казанлък!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram