Започна гласуването Цар на минералната вода и Царица Роза в Павел баня 

Днес започва гласуването за Царица Роза и Цар на минералната вода в  Павел баня. За втора поред година то ще се случва през сайта на Община Павел баня – www.pavelbanya.bg

Линкът е активен от 08:00 часа на 30.05.2023 до 22:00 часа на 08.06.2022 г. , което означава, че и в деня на конкурса ще може да се гласува. И тази година, както беше миналата,  Царят на минералната вода ще се избира в същия ден и при същите условия като Царица Роза. Вечерта на 8 юни кметът Иса Бесоолу ще короняса двата победители в он лайн гласуването. Конкурс – спектакълът започва в 20:00 часа с водещ Христо Пъдев и музикалните изпълнения на Боян Михайлов, Мина Пенкова и Костадин Ангелов. 

Претендентките за короната на Царица Роза в Павел баня тази година са 8. Толкова и са и кандидатите за Цар на минералната вода. Профилите им можете да разгледате в сайта на Община Павел баня, както и условията за гласуване тук: 

До момента спонсори на Празника на розата и минералната вода в Павел баня’2023, който ще се проведе от 05.06.2023 г. до 10.06.2023 г.(вкл.), са: 

“КАСТАМОНУ БЪЛГАРИЯ“ АД

„ИВРА – 2009” ООД 

“РОБЕРТЕТ БЪЛГАРИЯ“ ЕООД

„БРИГАДА” ЕООД 

“ЕНЬО БОНЧЕВ ПРОДАКШЪН“ ООД

„АРАЙС” ЕООД 

ЕТ „СТОИМЕН ГЕЧЕВ” 

ВЕЛИН АЛИКАНОВ

„БУЛАТТАРС ПРОДАКШЪН“ ООД

ЗП ВАСИЛ ПОНДЕВ

„П И П “  ООД

ЕТ „ЧЕТИРИ СЕЗОНА”

ЕТ „МУТАЛИП САРАЛУ“

“БЪЛГАРИЯ-ТЕКС“ АД – подаръчни комплекти 

„АЛБА ТУРС” ЕООД  – подаръчни комплекти

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram