„Бъдеще за децата“ връчва своите годишни награди на 11 юни

На 11 юни от 17:30 часа в Културен център „Алиолува къща“ ще се проведе церемонията по връчване на Годишните награди „Бъдеще за децата“ 2024, в подкрепа на каузата – „За децата на Казанлък!”.

Чрез създаването на тази едноименна награда през 2015 г. местната организация засвидетелства своето уважение към хората – общественици, граждани, приятели на детето, дарители, фирми и граждански структури, подкрепящи децата.

Право на номинация имаха всички организации, работещи с деца – училища и детски градини, клубове, читалища, детски центрове и др., общественици, граждани.
Сдружение „Бъдеще за децата” получи общо 25 предложения за наградите.

Освен статуетки за категориите „Цялостен принос“, „Бизнес с кауза“ и „Приятел на детето“, както всяка година, и сега Сдружение “Бъдеще за децата” ще отличи кампании/ инициативи, които са реализирани в подкрепа на децата/ или са с участието на деца/ученици, проекти и/или дейности, които ще са допринесли повишаване благосъстоянието на децата (здравеопазване, спорт, образование, гражданско участие).  
За определяне на наградените решаваща роля има комисия в състав от пет души – членове на Управителния съвет и Общото събрание на организацията и Председателя на сдружението.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram