Читалище „Искра” в старозагорския „Театрален глашатай”

Ds olil

Спектакълът „Ние, врабчетата“ на Читалище „Искра“ гостува на нетрадиционна сцена в един от хипермаркетите в Стара Загора (Мall Galleria). Визитата на Младежката театрална студия бе в „Театрален глашатай“. Житейските сентенции на Йордан Радичков и режисьорските решения на художествения ръководител Мая Стоянова, бяха представени от младите актьори Искрев, Върбанова, Христов, Стоянова, Кирева, Арабаджиев, Богова и Димитров. Спектакълът получи трета награда за младежки спектакъл на ХІV национален фестивал на любителските театри с международно участие в Каварна през 2011 година.

Събитието „Театрален глашатай“ е създадено за клиентите на търговския обект, и ще продължи до 4-ти ноември т.г. Тогава Младежката театрална формация отново ще представи спектакъла „Ние, врабчетата“. Читалищните формации гостуват в седем дни (30.10-4.11) от 18:30.

Тази вечер в „Театрален глашатай“ ще гостува Дует „Еспресиво“ (цигулка и пиано). Талантливите танцьори от Школата по спортни танци ще поздравят клиентите на хипермаркета в Деня на вси светии или Хелоуин. С популярните песни на Вокална студия „Искрица“ и с изпълнения на акордеон, цигулка и синтезатор, Читалище „Искра“ ще представи своята музикална честитка за Деня на будителите от 18:30.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram