Хипермаркет „Аскент“ отваря врати в Mall Galleria Стара Загора на 15-ти август с напълно обновена концепция!

Ds olil

„Аскент“ е компания с 23 годишна история в управлението на супермаркети и е първата българска хранителна верига от този мащаб, която ще открие свой търговски обект в Мол, на площ от над 3300 кв.м и повече от 30 000 вида стоки.
Трите акцента в концепцията на Хипермаркет „Аскент“ в Mall Galleria са: добри цени, разнообразен асортимент и качествено обслужване! Затова тук клиентите ще намерят свежи хранителни продукти, плодове, зеленчуци, прясно месо транжирано на място, млечни продукти произведени под собствена марка „Аскент“, хлебни и тестени изделия от личната пекарна, многообразие от кулинарни изкушения, приготвени на място. В зоната за нехранителни стоки ще се предлагат широка гама детски играчки, текстилни изделия, стоки и сувенири за дома, градинарски пособия, битова химия и много други.
В резултат на дългогодишното си успешно партньорство с различни местни производители и вярата в качеството на българските продукти, Хипермаркет „Аскент“ ще може да предложи и богато разнообразие от български стоки на ниски цени!
На 15-ти август, в деня на официалното откриване, Хипермаркет „Аскент“ ще посрещне своите клиенти с много изненади и специални цени.

Бъдете сред първите в Хипермаркет „Аскент“ – домашно, качествено, евтино!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram