Фондация „Сийдър“ бе избрана за „Детска организация“ на 2024 година 

Фондация „Сийдър“ бе отличена с награда „Златна ябълка“ на Национална мрежа за децата в категория „Детска организация“. Фондацията беше избрана сред общо 10 номинирани организации в тази категория. Спечеленото отличие е заслужено признание за екипа на организацията, който се състои от близо 100 професионалисти, работещи в 9-те социални услуги на „Сийдър“. Наградата е за всеки един социален работник, психолог, социален-, кинези-, трудо- и арттерапевт, посветен на мисията да променя животи, посочват от екипа на фондацията.

„Гордеем се с тази награда и я приемаме като още един стимул да продължаваме и да разширяваме дейността си. Това е награда за всеки един човек от екипа ни за всеотдайната работа в подкрепа на децата и младежите ни. Благодаря ви, колеги, че заедно променяме животи!“, каза изпълнителният директор на фондацията Александрина Димитрова.

Фондация „Сийдър“, учредена в Казанлък през 2005 г., е една от малкото организации в България, които управляват центрове за настаняване от семеен тип, където осигурява 24-часова грижа на най-уязвимите деца и младежи, според личните им нужди и потенциал. Фондацията, предоставя качествена грижа и специализирана подкрепа на деца, лишени от родителска грижа, и млади хора с увреждания, така че да имат справедлив, пълноценен и достоен живот, както и подкрепя семейства на хора с увреждания.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram