Успешен старт на новата учебна година!

Ds olil

Петнадесети септември е денят, в който по традиция се открива учебната година в българските училища. Ден – тържествен и незабравим за всички ни.

Празник, който влиза във всеки дом чрез трепетното очакване на първия звънец, чрез вълненията и грижите на децата или чрез носталгията на спомените.

Скъпи ученици, вие прекрачвате прага на ОУ „Антон Страшимиров“. Най-голямо е на учениците, които за пръв път прекрачват прага на училището. Тук при нас ще научите първите букви, ще научите важни неща, които ще помните завинаги. Ние ще ви дадем старта по дългия път на знанието и науката. Растете здрави, умни и любознателни! Чувствайте се щастливи в нашия дом на радостта – ОУ „Антон Страшимиров“.

Уважаеми колеги, необикновен и неповторим всеки миг в училището, всеки ден е едно ново предизвикателство и едно ново начало. Всеки от Вас, отдавайки себе сина учениците с любов и професионализъм гради основите на общото им бъдеще. Прекрасно е да имаш възможността да се докоснеш до очарователния свят на детството, да поведеш малкия човек по пътя към любознателността и красотата, да го подготвил за най-трудните уроци – житейските. Чрез Вас учениците получават увереност, че имат сили да достигат мечтите си, а какво по-хубаво от това да дадеш на някого криле! Нека бъдат благословени усилията и търпението ни!

Скъпи родители, благодарим Ви за доверието , което ни гласувате и ни поверявате най-ценното – децата си.

Успешен старт на новата учебна година!

Валерий Попов

Директор на ОУ „ Антон Страшимиров“ гр. Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *