Турнир по стрелба в ОДМВР – Стара Загора

С турнир по стрелба и футбол ОДМВР – Стара Загора ще отбележи професионалния празник на служителите на МВР – 5 юли.
10 отбора заявиха участието си в днешния турнир по стрелба, който ще се проведе от 12:00 ч на стрелбището на ОДМВР – Стара Загора. Отборите на Областна администрация, Община Стара Загора, Окръжна, Районна прокуратура, Административен съд, Втора Тунджанска лекопехотна бригада, ОДМВР – Стара Загора и три отбора от журналисти ще премерят сили на огневата линия.
Регламентът предвижда 5 изстрела от разстояние 25 м в пистолет „Марголин“. Трите най-добри резултата в отборното класиране ще бъдат отличени с грамоти и купи. В общото класиране е предвидено и индивидуално класиране за тримата най-добрите стрелци на състезанието. Наградите ще бъдат връчени от ВНД Директора на ОДМВР – Стара Загора – главен инспектор Иван Чолаков.
На 5 юли от 08:00 ч на помощното игрище над стадион БЕРОЕ ще се проведе и открит футболен турнир – 5 юли. Участие в него ще вземат отборите на Община Стара Загора с капитан кмета на Стара Загора Живко Тодоров, ОДМВР – Стара Загора, Областно управление пожарна безопасност и защита на
населението, Транспортна полиция – Стара Загора, РУП – Казанлък, РУП – Чирпан, сектор Охрана на обществения ред и териториална полиция. Отборите в състав от 6 състезатели + 1 вратар ще играят две полувремена по 20 мин. Класиралите се до 3 място ще бъдат отличени с купи и грамоти.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram