ТОП 10 за Тошко Ангелов край столицата

Казанлъшкият  колоездач Тодор Ангелов, който в последните години се състезава за КК „Варна“е сред първите десет в Обиколката на Витоша. Десети е в класирането, а липсата на маркировката е довела до объркване у състезателите, затова и недотам подготвени учасници в няколокочасовото съревнонание в планината са успели да изпреварят опитния колоездач. Едва ли обаче резултатите ще бъдат анулирани, а самият Ангелов вече гледа напред към следващото си участие – в съботния старт на Pamporovo Bike Cup 2014.
От 20 дo 22 юни т. г. във Велопарк Пампорово е състезанието по спускане и крос кънтри от клас 1. на Международния колоездачен съюз /ЮСИ/.
Pamporovo Bike Cup 2014  предизвика интереса на елитни състезатели от континента, защото проявата носи точки за световната ранглиста.
Трасетата в Пампорово са подобрени, условията за наблюдаване на надпреварата – също. Домакините от Велопарк Пампорово са изградили нов участък за изкачване, с което трасето е станало по-разнообразно, а  публиката ще има пряка видимост от финалната зона почти през цялото време на изкачването.
Освен в състезанията по планинското колоздене, Тодор Ангелов ще видим и в шосейния шампионат, както самият той споделя, повече за да помага на отбора за по-добро класиране, а за да гони лични резултати.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram