Съветниците от ГЕРБ се включиха в „Акция Дядо Коледа“

Ds olil

Общинските съветници от ПП ГЕРБ в ОБС – Казанлък направиха коледен подарък с лични средства на тийнейджър, като по този начин се включиха в благотворителната идея „Акция Дядо Коледа“ на Сдружение „Бъдеще за деца с увреждания“.

Припомняме, че от сдружението инициираха кампания за набиране на коледни подаръци за деца в неравностойно положение, като разположиха в три различни точки на града, коледни дръвчета закичени с пликове с личните истории на децата и какъв подарък би ги зарадвал за Коледа.

Историята, с която герберите се запознаха бе под номер 41. В нея се разказва за нелеката съдба на едно 17 годишно момче, което се справя само с живота и има нужда от топли дрехи.

„Трогнати, веднага след прочитането на историята решихме с лични средства да закупим ваучер от магазин за облекло в Казанлък. С него момчето може да отиде и да си избере топло зимно яке, ботушки и каквото си пожелае още. Подарявайки този ваучер искаме да покажем на младежа, че не е сам и че трябва винаги да вярва в себе си и да се бори. Това написахме и в коледната картичка, която му подарихме, освен с пожелания да е здрав, му пожелахме да вярва в доброто, защото то живее във всички нас и особено силно се проявява в това вълшебно време на годината – Коледа.“, коментира председателят на групата съветници от ГЕРБ Радиана Стефанова.

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram