Старозагорската депутатка от „Величие” Красимира Катинчарова напуска НС?

Ds olil

Никому неизвестната депутатка от ПП „Величие” Красимира Петкова Нинова – Катинчарова напуска 50-ото Народно събрание, ако не бъде турена за зам.-шеф на парламента на мястото на своята съпартийка Виктория Василева, научи ексклузивно Narod.bg.

Анонимната дори за своите съграждани старозагорка, която бе водач на листата в Града на липите, рязко станала изключително недоволна от шефа на ПГ Николай Марков и от Виктория Василева, за което вдигнала подобаващ скандал в партийната стая в НС този следобед.

56-годишната Красимира Катинчарова неочаквано се оказала разочарована от лидерството в партията, която се превърна в социологическа изненада на последните избори, и след 15-минутен разговор от…. тоалетната на НС заявила своето разочарование от ръководството, уточни източникът на Narod.bg.

Предполага се, че WC разговорът е бил с т.нар. „идеолог” на ПП „Величие” Ивелин Михайлов – Фараона, който преди днес обеща с видео във фейсбук, че утре, 4 юли, четвъртък, неудобните му Николай Марков и Виктория Василева трябва бъдат махнати от парламентарната група, която пък ще се разпадне на независими „люспи“.

Развръзката предстои до часове, смятат източниците на Narod.bg.

Източник: Narod.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram