Станислав Димитров ще се бори за титлата на най-добрия готвач на България в хитово реалити

Представителят на Казанлък в хитовото реалити „Хелс Китчън (Кухнята на Ада) Станислав Димитров стигна до последния епизод на предаването и тази вечер ще го видим в пряк двубой срещу другия претендент за спечелване на тазгодишния формат – Лъчезар Чоткин.

24-годишният Станислав от Бузовград направи впечатляващо представяне в предаването, изуми със своя хъс, себераздаване, креативност и не на последно място – талант в готвенето, което е и причина за оставането му в последния рунд – финалната битка в кухнята на шеф Ангелов.

Както знаем по-рано от визитката на готвача в предаването, той започва да работи в професионална кухня още на 15 години, преминавайки през всички възможни постове. В момента е заместник-главен готвач в един от най-добрите ресторанти в региона на Казанлък. Обича екипната работа и винаги е готов да помогне на свой колега в нужда. Трудните моменти, през които минава се оказват негова основна мотивация и подтик да продължава смело напред, както и да се грижи за семейството си. 

На големия финал изненадата на сезон 6 Станислав и ексцентричният кулинар Чоткин се изправят един срещу друг. Те ще готвят с най-доверените си хора в кухнята, представяйки свое авторско меню за първи път. 

Казанлък се надява Станислав тази вечер да спечели.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram