Станимир Юруков: Екипът на кмета Галина Стоянова успя да промени визитката на Казанлък

Постановката на Асен Блатечки „Пуканки“ бе представена снощи пред културните дейци в Казанлък.  Това стана факт, благодарение на ГЕРБ – Казанлък, която закупи билетите за всички представители на културните институти в града на розите. След театралната постановка дейците бяха поканени в ресторант „Капитал “ да се срещнат с кандидатите за общински съветници от ГЕРБ: Борис Кърчев, Николай Златанов, Станимир Юруков, Теодора Георгиева и Галина Иванов, както и кандидат за втори мандат кмет  на Казанлък и водач на листата за общински съветници от ГЕРБ Галина Стоянова.

„За четири години екипът на кмета Галина Стоянова  успя да промени визитката на града на розите, защото Казанлък с уникалното си културно-историческо богатство е разпознаваем, вече не само в България, а по целия свят. Това е резултатът от усилията, както на общината и на ръководството на музей „Искра”, така и всеки един  културен деец  в тази зала”, заяви по време на срещата Станимир Юруков – най-младият кандидат за общински съветник от ГЕРБ. Той определи работещите в сферата на културата в Казанлък като хора, отдадени с цялото си сърце за развитието й.

„От 2013 г. работя в Исторически музей „Искра“ и се радвам, че познавам и че имам възможността да се уча от хора като Вас. Казанлък имаше възможността да се представи на множество борси и изложения по целият свят, включително и в най-големия музей за изкуства – „Лувъра“ във Франция. Надявам  се и за бъдеще да работим така ползотворно, да създаваме още и още нови и качествени туристически продукти и всички туристи, посетили Долината на розите и тракийските царе, да се върнат отново”, заяви 26-годишният Станимир Юруков.

 

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК, 

изберете номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

DSC_00077776

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram