Срещи с любими казанлъшки учители имаха третокласниците на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“

По повод Международния ден на учителя Стефка Пъдева и Цветомира Цонева – Али организираха малък празник с учениците от 3 а и 3 в клас на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“, като на вълнуващата среща скъпи гости им бяха бившите преподаватели Монка Колаклиева – детска учителка на поколения деца, началният учител Димитър Димитров и Тошко Узунов – любим учител по физическо възпитание на много гимназисти в нашия град.

Третокласниците посрещнаха гостите с музикален поздрав – любима тяхна хумористична песен. По време на срещата тримата вече бивши учители споделиха интересни истории от своята практика и дадоха ценни съвети към малките ученици за постигане на високи резултати в обучението.

Особено мил момент бе, когато внуците на Колаклиева и Узунов – третокласниците Виктор и Симона – в знак на благодарност, от името на всички присъстващи им поднесоха подаръци за спомен. Обичаният преподавател Димитър Димитров получи своя от г-жа Цветомира Цонева – Али, за която той е пръв наставник в благородната професия.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *