Сдружение „Бъдеще за децата с увреждания“ се забавлява с „Откраднатите ботуши на Дядо Коледа“

Ds olil

В навечерието на Коледните празници, в Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания „Слънчогледите“- гр. Казанлък сътвориха истински празник. Всички ползватели на услугите на Центъра, младежите от Защитеното жилище „Оптима“- с. Овощник, дарители и приятели взеха участие в подготовката и организацията на коледното тържество. Екипът от Сдружение „Бъдеще за децата с увреждания“ бе подготвил много изненади и игри за всички свои гости.

Театър „Любомир Кабакчиев“ за пореден път зарадва всички присъстващи, като представи своето коледно представление „Откраднатите ботуши на Дядо Коледа“. Ръководството и актьорите неведнъж са подавали ръка на организацията и децата със специални потребности. Специален гост на празника бе госпожа Диана Рамналиева. В качеството си на председател на „Inner Wheel Club“ – Казанлък, тя връчи подарък от името на бизнес организацията на Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания. Дамите направиха дарение от така необходимите за целите на Сдружението – набор от дидактически материали.

Като директор на общинския театър в града Рамналиева обеща, че децата и младежите с увреждания ще имат възможност да гостуват на всяко едно ново представление на театъра безплатно.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram