Светлозар Стоянов с номинация за престижна журналистическа награда

Ds olil

Журналистът Светлозар Стоянов, родом от Казанлък, е сред 70 номинирани за наградите „Валя Крушкина – журналистика за хората“, съобщава на страницата си OFFNews.bg.
Светлозар Стоянов е автор в сайта на PRESS.TV, в. „Новинар“ и редактор във в. „Българска армия“, бивш главен редактор на казанлъшкия вестник „Искра“.
В дългия списък от журналисти и общественици са хора с принос в решаването на важни обществени проблеми и които допринасят за развитието на отговорната и обективна журналистика. Те са номинирани в четири категории: печатна медия, електронна медия, онлайн медия и млад журналист. Светльо ще мери сили с изтъкнати имена като Румен Леонидов, Иван Бедров, Николай Бареков, Едвин Сугарев, Христо Комарницки и Агент Тенев.
„Самият факт, че съм номиниран наред с такива известни имена в журналистиката и обществения живот вече е една малка победа и повод за още една гордост на родния ми град Казанлък“, сподели специално за PRESS.TV нашият автор.
Носителят на голямата награда „Валя Крушкина“ се избира директно от журито. Тя е на стойност 1000 лева, а четирите доплънителни награди са на стойност по 500 лева. Средствата са осигурени от дарители.
Церемонията по официалното връчване на наградите „Валя Крушкина – журналистика за хората“ ще се състои през втората половина на ноември.
Успех, Светльо!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram