Ренета Колева от Казанлък стана Лице на Mall Galleria Стара Загора за 2014 година

Ds olil

19 годишната Ренета Колева от град Казанлък бе избрана за лице на Mall Galleria  Стара Загора  за 2014 година, по време на традиционния конкурс-спектакъл за избор на Царица Роза, проведен в Казанлък.

Ренета спечели симпатиите на представителите на Mall Galleria Стара Загора с изтънчения стил и финес, които демонстрира по време на конкурса.

Тя получи сребърна корона, лента с бранда на търговския център, както и специална  клиентска карта Galleria Loyalty Card, даваща й право за пазаруване в търговските обекти на Mal Galleria.

Освен това 18 годишната красавица получава и честа да направи поредица от  професионални фотосесии с дрехи на различни модни марки, имащи свои обекти в Mall Galleria  Стара Загора.

Фото сесиите ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на търговския център, която се радва на широка популярност и е с почти 70 хиляди фена, както и в официалния уеб сайт на Galleria Стара Загора.

Подаръците на Ренета Колева връчи Добромира Петрова, Маркетинг Мениджър на Mall Galleria.

Търговският център връчи специални подаръци и на останалите 19 претендентки за короната на „Царица Роза 2014”-карти за лоялни клиенти.

Лицето на Mall Galleria  Ренета Колева е родена под знака на Водолея и е с амбицията съвсем скоро да сбъдне мечтата си-да учи екология в Тракийски университет Стара Загора.

Ренета Колева участва в конкурса-спектакъл с конкурсен номер 4, който й донесе късмет, тъй като за втора поредна  година  предпочетеното лице от Mall Galleria  Стара Загора бе с конкурсен номер 4.

Миналата година изборът на мениджърите на търговския център бе също с номер 4-Юлия Попова, която стана и Царица Роза на Казанлък за 2013 година.Че и този път изборът на Galleria Стара Загора е бил перфектен, потвърди самото жури на конкурса Царица Роза, както и  публиката, които излъчиха Ренета  Колева като първа подгласничка на тазгодишната Царица Роза-Гергана Петрова. Награждаването на Лице на Мall Galleria Стара Загора, както и целия конкурс за избор на Царица Роза 2014 може да бъде гледан  в интернет на http://www.kazanlak.com/news-15101.html

Д.Бобева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram