Първи поздравителни адреси към новия Областен управител

Ds olil

Новият областен управител г-жа Живка Аладжова получи поздравителни адреси от кмета на община Стара Загора г-н Живко Тодоров и от председателя на общински съвет г-н Емил Христов, съобщават от Областна администрация.
В поздравителните слова г-н Тодоров изказва увереността си, че г-жа Аладжова ще вложи воля и енергия, за да продължи успешното управление на област Стара Загора и ще даде своя принос за укрепване на административната структура в областния град. „Искрено се надявам, че диалогът, доверието, уважението и взаимното зачитане ще бъдат водещи при бъдещите ни контакти с Вас, в името на просперитета и благоденствието на гражданите на Стара Загора и жителите на региона“, се казва още в поздравителния адрес от г-н Тодоров.

В поздравленията си, председателят на общински съвет г-н Емил Христов пожелава на г-жа Аладжова да преодолява с лекота всеки проблем и да посреща с радост и удовлетворение приятните мигове в професионалните делници. „Сигурен съм, че приемате тази отговорна длъжност с необходимия респект и готовност да продължите добрите традиции в управлението на област Стара Загора, позната с хилядолетната си история и уникалното си културно наследство. Надявам се, че отличните отношения между Областна администрация Стара Загора и Общински съвет Стара Загора ще се запазят и развият в името, и в интерес на жителите на общината“, се казва в поздравителния адрес от г-н Христов.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram