Публикуваха избирателните списъци

На сайта на Община Казанлък са публикувани избирателните списъци за избиране на народни представители на 12 май 2013г.
87 на брой са секциите на територията на община Казанлък, в които гражданите ще могат да гласуват. Избирателните списъци са поместени в секцията Избори 2013.
За гр. Казанлък те ще бъдат изложени по местата за гласуване за съответните избирателни секции, а за населените места – в читалищата. Това е упоменато в заповед на кмета на Община Казанлък Галина Стоянова от 29 март. Гражданите могат да проверят своите данни в избирателните списъци, 
където са обявени или на интернет страницата на община Казанлък www.kazanlak.bg, рубрика „Избори 2013”, както и да се информират за номера на избирателната си секция и място на гласуване.
Избиратели с трайни увреждания, които желаят да гласуват с подвижна избирателна урна, подават писмено заявление придружено с копие на документ от ТЕЛК, не по късно от 11 април 2013 г.
Избиратели чиито постоянен и настоящ адрес са в различни населени места, могат да поискат писмено да бъдат вписани в избирателния списък по настоящ адрес, не по-късно от 27 април 2013 г.
Отстраняване на непълноти и грешки в избирателните списъци се извършва след подаване на писмено заявление, не по-късно от 04 май 2013 г.
Заявленията за гр. Казанлък се подават в дирекция ГРАО, а за населените места в кметствата. 
Контрол по изпълнението на заповедта е възложено на секретаря на общината.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram