Промяна в разписанията на влаковете, преминаващи през Казанлък на 5 и 6 декември

Ds olil

На 5-и и 6-и декември 2012 г. ще бъдат въведени временни промени в разписанията на четири бързи и четири пътнически влака на „Български държавни железници“ ЕАД, съобщиха от компанията. Причината за временното изменение в графика на тези влакове са ремонтни дейности.

На 5-и декември с промени в своите разписания ще се движат и влаковете преминаващи през Казанлък.

Бързият влак със задължителна резервация („Чайка“) от София за Бургас, който заминава в 16:10 ч., ще се движи с частична промяна в своя маршрут. Влакът ще пътува по обичайното си разписание до гара Казичене, след което ще се движи по променен маршрут през Пловдив. От гара Карлово влакът ще тръгва в 19:59 ч. и ще пристига в Бургас в 00:02 ч.

Бързият влак № 3622 от Бургас за София, който тръгва в 14:10 ч., ще се движи с частична промяна в своя маршрут. Този влак ще пътува по редовното си разписание до гара Карлово, след което ще се движи по променен маршрут през Пловдив. От гара Карлово влакът ще тръгва в 18:46 ч. и ще пристига в София в 22:37 ч..

Бързият влак от Бургас за София, който заминава в 05:20 ч.ще се движи с частична промяна в своя маршрут на 6-и декември. Този влак ще пътува по обичайното си разписание до гара Карлово, след което ще се движи по променен маршрут през Пловдив. От гара Карлово влакът ще тръгва в 09:29 ч. и ще пристига в София в 13:25 ч.

Бързият влак № 3621 от София за Бургас, който тръгва в 07:35 ч., ще се движи с частична промяна в своя маршрут. Този влак ще пътува по редовното си разписание до гара Казичене, след което ще се движи по променен маршрут през Пловдив. От гара Карлово влакът ще тръгва в 11:01 ч. и ще пристига в Бургас в 15:13 ч.

С промяна в часовете на тръгване и пристигане в двата дни е и крайградският пътнически влак № 30242 от Тулово за Карлово, който обичайно заминава от Тулово в 11:40 ч. В тези дни той ще тръгва с 15 минути по-късно от редовния си график, а ще пристига в гара Карлово в 13:28 ч.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram