Програма за социална отговорност подпомагаща българския пенсионер разработи Mall Galleria Стара Загора и хипермаркет Аскент, с подкрепата на г-н Живко Тодоров, кмет на Община Стара Загора

Ds olil

От 7-ми до 10-ти април включително, по 700 пенсионера, пазаруващи в хипермаркет АСКЕНТ на територията на Mall Galleria Стара Загора ще могат да се възползват от специалния жест, елемент от съвместната програма за социална отговорност на двете вериги. Жест, който се реализира с изключителната подкрепа на кмета на Община Стара Загора г-н Живко Тодоров.
В продължение на 4 дни всеки правоимащ пенсионер , ще може да ползва отстъпка от 50% от стойността на покупките, направени в хипермаркет АСКЕНТ. Размерът на отстъпката е до 10 лева. Сумата ще му бъде възстановена на място, веднага след заплащане на стойността на покупките, срещу удостоверяване на статута с лична карта, касова бележка и удостоверение от Национален Осигурителен Институт.
В рамките на периода на програмата за социална отговорност ще могат да се възползват общо 2 800 пенсионера.
Само до обяд, в първия ден от действието на програмата, от отстъпките се възползваха над 400 пенсионера. Очакванията са в следващите 3 дни интересът да е още по-голям.
За повече информация към бонусите от програмата и при възникнали въпроси, може да се обръщате към специалният екип на Mall Galleria Стара Загора, който се намира в непосредствена близост до касите за обслужване на клиенти на хипермаркет Аскент.
Община Стара Загора, Хипермаркет АСКЕНТ и Mall Galleria Стара Загора – с грижа и любов към българския пенсионер!
Тази социална кампания е поредното доказателство за доброто сътрудничество между Община Стара Загора и Mall Galleria Стара Загора. В бъдеще все повече социални кампании ще бъдат успешно реализирани.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram