Приказки за малки и големи в Приказния град на Mall Galleria Стара Загора всяка събота от 11:00 и от 16:00 часа

Ds olil

На ниво 2 в Mall Galleria Стара Загора, в непосредствена близост до Cinema City, в Приказния ни град ви очакват незабравими преживявания и срещи с героите на 4-те най- харесвани и четени приказки в света за всички времена.
Всяка събота от 11:00 и от 16:00 часа, ви предлагаме да съпреживеете всяка от 4-те най- обичани и най- харесвани в света вечно живи приказки. Очакват ви незабравими срещи с героите и историите на „Ледената кралица“, „Пепеляшка“, „Хензел и Гретел“ и „Красавицата и звяра“. За всички деца абсолютно безплатно приказен разказвач ще чете красивите истории.
Преживяването, което е подарък от Mall Galleria Стара Загора, е особено атрактивно и подходящо за послушни и непослушни деца от детски градини, детски центрове, занимални, както и за индивидуални посещения.
Заповядайте в Приказния град на Mall Galleria, всяка събота до края на месеца, от 11:00 часа и от 16:00 часа, за да се потопите в царството на приказките.
Като допълнителен бонус към всички деца и техните родители в книжарница Хермес ще бъде обособен тематичен промоционален кът под логото Часът на приказките в Книжарница Хермес – 20 книжки с приказки с 20% отстъпка всяка събота, в часовете от 11:00 до 12:00 и от 16:00 до 17:00.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram