Президентът на КНСБ: Казанлък е град с добре развита икономика

Ds olil

Президентът на КНСБ Пламен Димитров се срещна с кмета на Община Казанлък Галина Стоянова. Двамата обсъдиха проблемите на общините в Република България, сред които са недостигът на средства в здравеопазването и недофинансирането на общинските болници, формирането на такса смет, Плана за възстановяване и устойчивост и други. 

Лидерът на КНСБ и кметът на Казанлък обсъдиха и колективното трудово догаваряне. Общината има подписани три колективни трудови договора – в сферите на образованието, здравеопазването и културата. Синдикатът ще предложи подписването на такъв и в социалната сфера, тъй като Казанлък е общината в България с най-много социални услуги за населението. Преди срещата си с кмета, Пламен Димитров е посетил три казанлъшки предприятия :,,Арсенал“ АД , М+С Хидравлик АД и ,,Гуала Клоуджърс“ АД. 

Пред Галина Стоянова той сподели впечатлението си, че в Казанлък икономиката се развива с много добри темпове. От своя страна тя го запозна с туристическия продукт, който предлага Долината на розите и тракийските царе, а срещата завърши с покана към президента на КНСБ да бъде официален гост на Празника на розата през 2025 г.

Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

One thought on “Президентът на КНСБ: Казанлък е град с добре развита икономика

  1. Пламен Димитров дойде до Казанлък заради протеже на г-н Спасов от М+С, което загуби с един глас при избор на нов председател на заводската организация.
    Големи циркове,жалби до централата на КНСБ ги направиха известни. Ей туй простотията човешка край няма. Та тъй де. Цирковете в М+С по неофициална информация продължават. Доган би казал:Рибата се вмирисва от към главата. :-)))

Comments are closed.