Предстоят избори за Младежки общински съвет в Казанлък

Ds olil

Презентация на кандидатите за членове на Младежки общински съвет ще се проведе тази вечер от 18.30 ч. в Камерната зала на ДК,,Арсенал“ .

Ще присъстват всички кандидати от кандидатските листи на ХГ,,Св.Св.Кирил и Методий“, ПГ ,,Иван Хаджиенов“, ПГ по лека промишленост и туризъм, СОУ ,,Екзарх Антим I“, Гимназия ,,Акад. Петко Стайнов“, ПГ по транспорт и транспортен мениджмънт, ПМГ ,,Никола Обрешков“, Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн ,,Акад.Дечко Узунов“, СНЦ ,,Зелена светлина в България“, МО,,Проксен“, както и един независим кандидат, подкрепен от Инициативен комитет.

Всеки младеж, който се интересува от платформата и от кандидатите за членове на МОС, е добре дошъл на презентацията, където да се запознае лично с тях и да прецени за кое училище, младежка организация или независим кандидат да гласува.

В изборния ден, който ще бъде на 13 декември може да гласува всеки младеж от 15 до 29-годишна възраст, живеещ или учещ в община Казанлък. Ще има избирателни секции на територията на всяко от изброените средни училища и една секция в сградата на Общинска администрация.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram