Пореден ден от БОГОРОДИЧНИ ПРАЗНИЦИ 2024 ГРАД ШИПКА

Ds olil

С много детски смях, игри и забавления бе изпълнен площада в гр. Шипка втория ден от празниците. Прекрасната аниматор Беатрис усмихна деца и родители с весели танци и игри. Всички заедно щурееха по време на партито на “ Щуроленд“.

Кмета на гр.Шипка Веси Панайотова ги поздрави и пожела да бъдат здрави, щастливи, любознателни и да живеят в мир и любов помежду си!. В края на партито всички получиха подаръци от Кметство град Шипка/ Kmetstvo Shipka .

Кмета благодари и на прекрасната Мария Ненова за тематичната украса на центъра.

Празничната програма продължи с изпълнения на световно известната Надя Тончева. За нас е огромна чест да сте специален гост тази вечер – с тези думи посрещна на сцената Надя Тончев кмета на града, припомняйки, че певицата и пианистка е известна с множеството си изяви в редица страни на Европа, Азия и Африка : Швейцария, Норвегия, Гърция, Кипър, Египет, Израел, Сирия, Ливан, Канарските острови, Мароко, където взима участие в традиционните тържества на кралския двор и концертира на една сцена с местни музикални изпълнители и мегазвездата Принс.

Надя Тончева подари на Шипка концерт, който ще се помни дълго, защото завладя сърцата на всички с кадефения си глас.

На сцената се изяви и младият талант Габриела Жекова, участничка във формата “ България търси талант “ 2022 г.- красота и талант в едно , допълни кмета при представянето й. Вечерта завърши с прекрасното изпълнение на Преслав Данов от гр.София, който изпълни много емоционално стихотворението на Иван Вазов “ Опълченците на Шипка „.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram