Плодовитостта на Българката?!?

Ds olil

„Не знам къде е истината скъпи приятели. Фактът е този, че съвременната „Българка“ се научи да гледа повече КОТЕНЦА И КУЧЕНЦА, а не деца“.
С особени чувства, днес, чета изказвания на водещи акушер гинеколози, от които основният акцент на говорене, е че плодовитостта на българката била намалена, яйцeклетки, сперматозоиди, икономическа среда пречела….. ОХХХХ. Напишете в търсачка „Плодовитостта на българина“ и ще прочетете тон безумия.
Как ли да се възмутя и колко! Очевидно околната среда влияе на „българката“, но на средностатистическата циганка не. Явно в ромските махали друг въздух дишат и все със стандарт „Стара Планина“ се хранят.
Не знам къде е истината, скъпи приятели. Фактът е този, че съвременната „Българка“ се научи да гледа повече КОТЕНЦА И КУЧЕНЦА, а не деца.
Веднага ще ми зададете въпроса за парите и издръжката на децата, тежкото ежедневие, стресът. Сигурно сте прави. Ще ви припомня нещо от българската история.
Безспорен факт е, че БЪЛГЪРКАТА в едни от най-великите и трудни времена, така нареченото Възраждане е изградила тая държава.
Когато мъжете и синовете са се воювали по съседните на България граници, тази жена е гледала многолюдното си семейство. Обработвала е земята. Продавала е стоката. Възпитавала е децата си и отново ги е пращала на война. Не сме живели по-богато.
Тогава не сме имали съвременните блага:лична кола, апартаменти, вили, СПА, интернет… Дори държава не сме имали, според повечето историци.
Какво и как се обърка, че тази българка, предпочита да си лакира ноктите, а неработещите сперматозоиди на българина очертават демографската криза в страната ни.
И тогава милиони българи са ходили на гурбет, както и сега.
Преди да ми се разсърдят дамите, ще ви кажа, че онези майки са пеели на децата си тежки песни за България, а сега на децата си казваме Baby.

Г. Манев

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram