Песен на тенисистката Доротея се върти в ефира на радио „Вис виталис“ – 89,3 FM

Ds olil

Доротея Великова Хашишо е на 28 години от Казанлък. Занимава се главно с тенис на корт и музика, но има опит и като модел. Преди 2 месеца композира песен, като мелодията е вдъхновена от един латино сериал, а текстът е на български.

С музиканта Петко Славов, също от Казанлък, заедно я записват, негово е изпълнението на китара. По-късно я записват и в професионално студио в София. Аранжиментът е на Петко Славов, получава се различна, по-бърза версия. За оформянето на мелодията и песента съдейства музикантът Мартин Стоянов, който добавя и други инструменти и е собственик на студиото.

„Песента се роди преди месец и цели да радва, докосва хората и да ги пренася в друг свят. Тя звучи доста лятно, което е още една причина да се промотира сега. Целим да я представим в цяла България, дори и по телевизията и наистина да има голям успех и специално по нашето радио“, казва Доротея.

Доротея Великова бе една от красивите млади дами, чието име влезе в рекордите на Гинес за участие в най-дългото модно ревю край река, осъществено във Видин, през 2023 г..

betano casino


Модели от различни краища на страната изминаха близо 2 километра по брега на Дунав, като част от проекта на дизайнера Вяра Бориславова. Събитието бе и с благотворителна цел.

Можете да чуете песента „Не мога да забравя“ в звуковия файл, както и в ефира на Радио „Вис виталис“ на 89,3 FM:

               

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram