Павел баня се готви за „Плувно лято” – 2024 г.

Ds olil

Община Павел баня се подготвя за провеждането на „Плувно лято” – 2024 г. Инициативата е насочена към деца и ученици на възраст от 5 г. до 10 г. от детските градини и училищата на територията на града и населените места и ще завърши под надслов „Научи се да плуваш”. Важно условие е децата да са с постоянен или настоящ адрес на територията на община Павел баня. За целта, родителите или настойниците на децата, желаещи да се включат в „Плувно лято”, трябва да дадат Заявление, което може да изтеглите от сайта на Общината: ТУК .

Документът се подава на хартиен носител в Деловодството на Общината или сканиран на e-mail: delovodstvo@pavelbanya.bg .

Срокът за подаване на заявленията е от 24.06.2024 г. до 28.06.2024 г., включително. На всички участници ще бъде изготвена група застраховка „Злополука” от Община Павел баня. Курсът по плуване ще се проведе от 09.07.2024 г. до 30.08.2024г. в открития минерален плувен басейн на „ПРО” ЕАД – Павел баня, след 17,30 часа във вторник и петък.

Участниците ще бъдат разпределени в две възрастови групи – 5-7-годишни и 8-10-годишни. Техни треньори ще са Тодор Тодоров – учител по физическо възпитание и спорт – ръководител на курса, и Милена Иванова – квалифициран спасител, като тренировките ще се провеждат по направена от тях програма.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram