Още отличия за децата от ОДК – Казанлък

Ds olil

Осем отличия завоюваха възпитаниците на ОДК – Казанлък от участието си в Първия национален конкурс за произведения на изкуството, изработени от талантливи деца. Организатори са КНСБ и Сдружение с нестопанска цел „Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов“,д.м.“ гр.София.
В раздел „Литература“ Първото място спечели Антония Ваклинова на 11 г. от клуб „Енциклопедия“ с ръководител Веселина Матанова, а в раздел „Изобразително изкуство“ малките художници от школа „Живопис“ спечелиха шест специални награди и ІІІ място за Вероника Рачева на 12г. За активно участие в конкурса школата по изобразително изкуство с ръководител Галина Иванова беше отличена с диплом и плакет.
Церемонията по награждаване се състоя на 11.11.2013г. във фоайето на Общински съвет гр. Пловдив. Изложбата бе открита от председателя на Регионален съвет на КНСБ – Пловдив, Боян Бойкински. Децата получиха поздравления и от председателя на „Благотворителен фонд проф. д-р Желязко Христов“. Танина Костова и Деница Господинова присъстваха на откриването на изложбата и получиха лично своите награди, а също и тези на останалите отличени от школата.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram