Общинските съветници на ГЕРБ продължават срещите си с граждани в населените места

Ds olil

По традиция и тази година Общинските съветници от ПП ГЕРБ се срещнаха с жителите на населените места на Община Казанлък. На срещите кметовете избрани или подкрепени от ПП ГЕРБ направиха и своите отчети за 2013 година.
От началото на мандат 2011-2015 тези срещи са регулярни.
„Диалогът е формата, чрез която най-лесно можем да достигнем до правилните управленски решения. А хората ни ги подсказват, споделяйки проблемите си. Целта на тези срещи бе именно това, в началото на годината да чуем хората, за да работим по ефективно на предстоящите комисии.
Също така, е важно хората да разберат, как работим ние в Общинския съвет и как си сътрудничим с Общинска администрация. Затова канехме на всички срещи и заместник-кметове на Общината, които се отзоваваха, въпреки понякога по-късните часове на мероприятията.“, коментира Радиана Стефанова, ръководител на групата Общински съветници от ГЕРБ в Общински съвет – Казанлък. Тя допълни още, че срещите са направени в началото на годината и с цел разграничаване от всякакви предизборни мероприятия, които ще бъдат факт след малко повече от месец, във връзка с предстоящите избори за Европейски парламент.
По време на срещите хората обсъждаха, че до сега не се е случвало представители на местната власт, толкова често да ги посещават по населените места и се похвалиха, че по този начин имат възможност в по неофициална обстановка да споделят вижданията си по важни за тях въпроси, също така и да поставят конкретни питания към конкретните хора и да изискват конкретни отговори след това.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram