Община Казанлък ще участва за 11-ти път в туристическата борса „Ваканция и Спа Експо“

Ds olil

С атрактивна програма под мотото „С ухание на рози в Долината на древните траки“ Община Казанлък ще открие престижната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо“. Тя ще се проведе в София в „Интер Експо център“ от 14 до 16 февруари. В празничния старт на изложението Казанлък ще бъде представен от Царица Роза ‘2012 Нели Славова, фолклорен ансамбъл „Арсенал“ и школата „Бага-Тур“ с тракийски бойни изкуства.
Община Казанлък участва за 11-и път във „Ваканция и Спа Експо“. Общината разполага със самостоятелен щанд от 9 кв.м, където са поканени да се представят още Исторически музей „Искра“ и Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите –Казанлък.
Освен с атрактивна програма, Казанлък се презентира с красиви рекламно-информационни материали, включително и новите брошури с програмата на Празниците на розата и тракийските царе ‘2013. През тази година Казанлък ще отбележи 110 години от началото на празника, посветен на казанлъшката маслодайна роза.
На 15 февруари Община Казанлък е поканена от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма да вземе участие в съпътстващата програма на борсата с презентацията на проекта „Долината на тракийските царе“. 
„Ваканция и Спа Експо“- София е един от най-големите туристически форум в България и се провежда под патронажа на МИЕТ. 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram