Община Казанлък стартира кампания „Коледа в Казанлък“

Ds olil

В навечерието на Рождество Христово Община Казанлък стартира за втора поредна година благотворителната кампания „Коледа в Казанлък“. Тя е свързана с две инициативи.

„Украси дърво“ е инициативата, свързана с коледната украса на дърво в Казанлък или населено място в общината, направена по подходящ и ефектен начин, за да грейне с истинско празнично настроение нашият град или селище. „Подари книга“ се нарича дарителската акция за обогатяване фондовете на читалищните библиотеки в нашата община.

Община Казанлък апелира към фирми и граждани, които имат възможност и желание, да се включат в инициативите или да дарят средства, които ще отидат при хората, имащи нужда от нашата подкрепа.

„Коледа идва, благодарение на хора като всички Вас, които приемат каузата за добротворство и се включат в нея, според възможностите си. Вярвам, че можем заедно да направим една красива, светла и обещаваща по-добри бъднини Коледа в Казанлък“, се казва в обръщението на кмета Галина Стоянова по повод благотворителната кампания „Коледа в Казанлък“.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram