Община Казанлък обяви конкурс за длъжността Началник на отдел “ГРАО“ на Общинска администрация Казанлък

 На основание чл. 10а от Закона за държавния служител, чл. 14, ал. 1 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители и Заповед № 166 от 26.01.2024 г.  на Кмета на Община Казанлък е обявен конкурс за длъжността  Началник на отдел ГРАО, Общинска администрация , Община  Казанлък. Съгласно изискванията, кандидатите трябва да притежават висше образование, образователно-квалификационна степен – бакалавър и с професионален опит – 3 години.

Конкурсът се провежда от комисия, назначена от органа по назначаването, е посочено в обявата, публикувана на сайта на Община Казанлък. Условията за кандидатстване вижте тук: https://www.kazanlak.bg/page-12809.html.

Място и срок за подаване на документите: Гише № 2 –  “Деловодство” в Център за информация и услуги на гражданите в сградата на Община Казанлък, гр. Казанлък, ул. “Розова долина “ № 6, в срок до 16.00 ч. на 09.02.2024 г.

Документите могат да бъдат подавани и по електронен път на e-mail: mayor@kazanlak.bg, като в този случай като заявлението по чл. 17, ал. 2 от НПКПМДСл и декларацията по чл. 17, ал. 3 от НПКПМДСл следва да бъдат подписани от кандидата с електронен подпис. При електронно представяне на документите в относно да се посочва длъжността, за която се кандидатства.

Списъците и съобщенията във връзка с обявата ще бъдат публикувани на таблото в Центъра за  информация и услуги на гражданите в сградата  на Община Казанлък, ул. “Розова долина” № 6, както и на Интернет страницата на Община Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram