ОБЛАСТНИЯТ КООРДИНАТОР НА ГЕРБ НЕ ЗНАЕ ЗАЩО СА ИЗКЛЮЧИЛИ НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ ОТ ПАРТИЯТА

Ds olil

Не знам защо Недялко Недялков (бивш областен управител и един от основателите на ПП ГЕРБ в областта) не е бил уведомен за изключването му от партията. Това е направено с решение на Изпълнителната комисия в София, както ви бе съобщено от пресцентъра на партията. Аз съм член на комисията, но не съм участвал при вземането на подобно решение, тъй като не съм присъствал на заседанието“, заяви днес на пресконференция кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който е областен координатор на партията за Старозагорска област.
Живко Тодоров предположи, че изключването на Недялко Недялков от ГЕРБ е заради разминаванията на позициите му с тези на ръководството в София. „Няма да коментирам мотивите му, както и няма да кажа никога нещо лошо за него.„Мотивите на Недялков вероятно са лични,уважавам мнението му“, допълни още Тодоров, като обясни, че изключването на който и да е член от партията може да стане с решение на Изпълнителната комисия. „Искам само да отбележа, че считам за неправилно подобен диалог да се води по медиите“, заключи Тодоров.
Както е извество в две последователни пресконференции бившият вече областен управител от ГЕРБ Недялко Недялков в емоционално слово пред журналисти призна, че романтичният период в ГЕРБ е свършил. „В ГЕРБ останаха доносници, нагаждачи и се разчита на черен пи ар и очерняне“, заяви Недялков. Той призна, че би се върнал като функционер в партията единствено, ако Цветан Цветанов не е там.
Днес след журналистически въпрос сегашният областен координатор на ГЕРБ Живко Тодоров сподели, че „още след местните избори, когато е избран за кмет, е настоявал да има нов областен координатор на партията, който да движи местната структура, но досега това не се е случило.Ще заявя позицията си и на среща на изпълнителната комисия на партията“, поясни Тодоров.
На снимката – Недялко Недялков (вляво) и Живко Тодоро на съвместна пресконференция от времето на „романтичния период“ на ГЕРБ.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram