„Ново поколение политици, които могат да носят отговорност“. Учередиха „Единство в Казанлък.

41 годишният частен предприемач Красимир Порязов е ръководителят на казанлъшката структура на Гражданско сдружение „Национален съюз Единство“ в Казанлък.
Порязов, бе представен по време на пресконференция, водена от председателя на сдружението Христо Панчугов и други представители на националното ръководство.
Новата политическа формация има ясни цели, основната сред които е обединяване на десните политически сили в дясното пространство. След изборите през май, ще продължи изграждането на новата политическа формация, като целта е да се освободи голямото напрежение в дясното пространство през последните години.
Христо Панчугов, коментира, че в края на мандата на този парламент, България е категорично по-лоша среда отпреди 4-ри години. Ако има виновен за това е изминалото управление на мнозинството, коментира Панчугов.
Той, също обяви, че няма да се откажат да формират смислено управление, от хора които знаят как да го реализират.
По време на пресконференцията, бе обявено че „Единство“ ще работи с всички политически сили, които приемат единната платформа. Основни акценти са силното фокусиране върху образование и здравеопазване, както и излизането на малкия и среден бизнес от сянката на монополите.
Единство настояват за спиране на всички тоталитарни практики, познати и от комунистическия режим.

ГЕРБ ще имат голям проблем на предстоящите избори, коментира Христо Панчугов.
След като Бойко убеди през последните години гражданите, че институциите и политиците не работят, ще трябва сега да накара избирателите да повярват в точно обратното.

Единство ще представи по време на изборите ново поколение политици, които могат да носят отговорност. до седмица, ще бъдат ясни и кандидатите за депутати от старозагорска област.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram