Нови успехи за клуб „Светлини сред сенките“

Ds olil

Клуб „Светлини сред сенките“ при ОДК „Св. Ив. Рилски“ ни зарадва с нови отличия и изяви. От националния конкурс за литература „Копнеж за ученическо творчество“, за пореден път отличените „светлинки“ са няколко. Алис Сандалова – 11 год., Мая Стойчева – 10 год. Михаела Белчева – 10 год. Синем Смаилова – 10 год., Мария Чонова – 9 год. и Мария Белчева – 15 год.
С награда е и малкият Кирил Димов – 8 год., който се класира на 2 място със стихотворението си „Машина на времето“ в националния конкурс „Едно невероятно пътуване във времето“ организиран Регионална библиотека „Сава Доброплодни“ Сливен. Награждаването ще се проведе на 9 май в рамките на XV Национален фестивал на детската книга.
Клуб „Светлини сред сенките“ ще представи новата си книга „Непоискано добро“ – част втора и първа серия от уеб-сериала „Аурелион – вечният баланс“ по време на фестивала на образованието в гр. София, като на 25 април, „светлинките“ ще изгреят пред публиката на НДД, където по малките ще могат да направят премиера и на своята приказка „Дупка в небето“, а на 26-ти април в НДК, в рамките на самия фестивал малко преди награждаването на отличените в „Копнежа“, децата и младежите от клуба ще раздават автографи и ще представят цялостното си творчество.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram