Нова организация на движението в централната част

Ds olil

Започва прилагането на актуализирания план за организация на движението в гр. Казанлък, съобщи пресцентърът на Община Казанлък.
Актуализирания план за организация на движението в гр. Казанлък беше разработен и приет с цел оптимизиране на трафика в централна градска част и намаляване рисковете от ПТП. Той стартира с приключване на асфалтирането на ул. ”Шипченска епопея” в участъка между  ул. ”Искра” и ул. ”Македония”. Прилагането му ще се осъществява на етапи. Първият започна с привеждането към еднопосочно движение на улиците в централна градска част, включвайки триъгълника, затворен от улиците ”Шейновска”, ” Шипченска епопея” и ”Орешака”.
От 31.05.2013г. започва втория етап, като зоната за регулиране по нов начин ще се разшири с триъгълника, затворен между улиците ” Шипченска епопея” , ” Македония” и ” Освобождение”. Едновременно с това ще се привеждат към еднопосочно движение и улиците ” Любен Каравелов” и ”Ген. Гурко”.
Приканват се водачите да управляват превозните средства с повишено внимание и подходяща скорост, съобразено с новата организация на движение.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram