Нели Славова с две визити в Япония

Ds olil

Царица Роза 2012г. Нели Славова успешно се вписа в реализацията на Програмата „Стъпка по стъпка към короната“, дело на Община Казанлък, в която се включиха 21 абитуриенки, участнички в конкурса на Царица Роза. Самата тя се вълнува, въпреки че тази година само помага в организацията на конкурса за най-красивите абитуриентки на Казанлък.
Дни преди началото на конкурса Нели ще пътува за Япония, за представяне на България и Казанлък на голямото международно изложение „Утаге“, което ще се състои от 26 април до 6 май в Осака. Царица Роза ‘2012 ще вземе участие в културната програма на изложението заедно с български фолклорен състав и изложба на фотоси от Долината на розите и тракийските царе, а български продукти ще бъдат представени на хилядите посетители от цял свят на „Утаге 2013″. Нели ще бъде гост и за Празника на Фукояма.
Нели Славова ще съпровожда момичетата, претендентки за нейната корана в множеството прояви, в които те ще изразяват активна гражданска позиция и ще се преобразяват по пътя към финала на конкурса. Тя е и в основата на част от изявите, като поредната в програмата е озаглавена „На кафе“ с Нели Славова – Царица роза ‘2012 на 23.04.2013 г
След приключването на конкурса мечтата й е на път да се сбъдне – освен, че ще продължи да учи моден дизайн във Варненския свободен университет, и ще може да практикува професията на моден дизайнер- тук в родния си град. Семеен бизнес и много добри перспективи за реализация ще задържат в Града на розите красивата казанлъчанка.

М. Ганева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram