Независимият кандидат Манчоров е сред дарителите на ПГЛПТ, поздрави школото за рожден ден

Поздравление към учителите и учениците на Професионалната гимназия по лека промишленост и туризъм изпрати независимият кандидат за кмет на Община Казанлък Стефан Манчоров. Той честити 51-вия рожден ден на казанлъшката гимназия.

Стефан Манчоров е сред  дарителите на училището, като зам.-председател на Борда на директорите на „Завод за пружини” АД, гр.Крън. С подкрепата и на дружеството беше оборудван втори корпус с учебна кухня и кабинет по сервиране и барманство  за повишаване качеството на професионалната подготовка на учениците .

Манчоров е известен казанлъшки спомоществовател, подкрепящ от години различни благородни каузи, сред тях подпомагане на деца в риск, талантливи млади хора, социално неравностойни съграждани и други.

Името на „Завода за пружини” АД, Крън, в чието управление е Манчоров , е изписано на табела на дарителите в училището, за да не забравят възпитаниците на гимназията своите спомоществователи.

ПГЛПТ се създава със Заповед №31 на министерството на народната просвета и Заповед на №3587 от 25 септември 1964 г. на Комитета по лека промишленост.

Днес престижното училище влиза в своята 51-ва годишнина.

 

Предизборен щаб на Стефан Манчоров-независим кандидат за кмет на Община Казанлък

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Baner_300x250

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram