Наши специалисти са на посещение в Толиати

Ds olil

От 14 до 17 ноември 2013 г. представители на две от водещите казанлъшки предприятия ще участват в VII научно-практическа конференция на младите специалисти от предприятия и организации на Приволжския федерален окръг. Организатори на конференцията са Комитетът по въпросите на младежта на община Толияти, както и общинското бюджетно учреждение Дом на младежките организации „Шанс“. Целта на конференцията е да създаде пространство за професионалната реализация на младите специалисти и участието им в решаване на актуални проблеми в предприятията , определяне на перспективите за развитие.
Явор Христов, конструктор в отдел НТР на „M+C Хидравлик“, и Стела Илчева, шлосер в завод 5, цех 610 на „Арсенал 2000″ АД, ще представят презентации по зададени в конференцията теми от сферата на производството. Посещението на казанлъшките специалисти е в изпълнение на
Протокола за сътрудничество за 2013 г. с побратимения на Казанлък руски град Толияти, подписан от кметовете на двете общини.
Според програмата на конференцията младите специалисти ще участват в тренинги за презентационни умения и публично представяне, в образователни интелектуално-творчески игри. Заедно с другите участници ще посетят ОАО АВТОВАЗ в гр. Толияти и техническия музей „К.Г.Сахаров“,
ще вземат участие и в другото голямо събитие, което ще се състои за втори път в побратимения ни руски град – икономическия форум „Толияти – град на бъдещето“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram